Wit-Blauw/Green Organics zou Wit-Blauw/Green Organics niet zijn, zonder vrijwilligers. Het hele jaar door zorgen zij er weer voor dat er gekorfbald kan worden en dat alles achter de schermen op rolletjes loopt.

De vrijwilligerscommissie houdt zich bezig met het werven van nieuwe vrijwilligers en het behouden van de huidige vrijwilligers. We vinden het belangrijk om de juiste vrijwilliger op de juiste plek neer te zetten.

Een kernwaarde van de vereniging is dat het voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daarom is het van belang dat alle voorkomende taken door zoveel mogelijk mensen worden gedaan. Ook verwachten we van ouders een minimale inzet als vrijwilliger. Dit bevordert het ‘wij’ gevoel, dat we zo belangrijk vinden. En daarnaast als we met veel vrijwilligers zijn, hoeft iedereen dan maar een kleine taak te vervullen.
Een steentje bijdragen kan op verschillende manieren. Zo hebben we structurele taken/activiteiten, zoals schoonmaker, commissielid van bv de activiteitencommissie, teamouder, bardienst, maar ook projectmatige/eenmalige taken, zoals helpen bij een jeugd activiteit of schoolkorfbal, vervangend teamcoach, klusjes in of rondom het gebouw e.d..

De vrijwilligerscommissie is aanspreekpunt voor alle vrijwilligers en voor degene die vrijwilliger willen worden.

Ben je nog geen vrijwilliger en wil je iets doen met jou ervaring/kwaliteit voor Wit-Blauw/Green Organics? Neem dan contact op met de vrijwilligerscommissie.
Vele handen maken tenslotte licht werk en onze kreet is niet voor niets ‘samen maken we het verschil’.