Brf Kledingbeleid

Kledingbeleid Wit Blauw/ Green Organics,

In seizoen 2019-2020 is er bij Wit Blauw/ Green Organics een nieuw kledingbeleid ingevoerd.

Iedere speler krijgt het volgende uitgereikt
• Trainingspak (jasje en broek)
• Wedstrijdbroekje of rokje

De kleding word in bruikleen uitgereikt en blijft eigendom van de vereniging. Wij gaan er vanuit dat iedereen zuinig omgaat met de kleding!

Bij het uitreiken van de kleding dient er getekend te worden voor ontvangst van de kleding door de speler zelf en bij minderjarige spelers door zijn/haar ouder of wettelijk vertegenwoordiger. Door de kledingcommissie word geregistreerd welk trainingspak de speler krijgt, dit word tevens geregistreerd op de bruikleen overeenkomst. De kleding blijft in je bezit, deze word dus aan het einde van het seizoen niet meer ingenomen. Met het tekenen van de bruikleen overeenkomst ga je akkoord met de kosten bij niet of onvolledig inleveren.

Kosten ter vervanging
• € 50,- Trainingspak
• € 25,- Wedstrijdbroekje of rokje

Bij verlies of beschadiging van de kleding worden de kosten in rekening gebracht bij de speler. (Uitgezonderd beschadigingen bij normaal gebruik)

let op: Een trainingspak moet in zijn geheel opnieuw gekocht worden. Dus bij verlies van alleen een jas , of broek zal een compleet pak besteld moeten worden.

Wanneer kleding te klein is geworden of te groot kan dit worden omgeruild, dit doe je door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Via de mail word dan een afspraak gemaakt om de kleding om te ruilen. Hou er tijdens het zaalseizoen rekening mee dat de mogelijkheden beperkt zijn!

Met vriendelijke groet,

Brendy Wilkens en Linda Duitman