De technische commissie van Wit-Blauw / Green Organics is verantwoordelijk voor de begeleiding van trainers en spelers.
Ieder seizoen wordt er een teamindeling gemaakt, dit in overleg met de trainers.

Technische commissie (TC) jeugd is te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., alleen bij echte spoed kunt u ons telefonisch bereiken.

TC jeugd ( F t/m A ) bestaat uit
Miranda Bos 06- 46262485
Carolien Last 06- 42824212
Ingrid Bastiaannet 06- 31678904
Marieke van der Worp: 06-25022811

De jeugd TC streeft naar een goed lopende communicatie met trainers en ouders van spelende leden.
Om dit te realiseren is er altijd één van de TC leden aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden.

Missie en visie jeugd TC
De TC jeugd vindt het belangrijk dat elk lid gelijke kansen krijgt om zich te kunnen ontwikkelen. Op elke categorie staat dan ook een trainer met een korfbaltrainer diploma en korfbalervaring en wordt er zoveel mogelijk gelijk getraind in dezelfde leeftijdscategorieën. Daarnaast streven wij naar een teamindeling waar elk lid zich op zijn gemak voelt in het team, want uiteindelijk draait het om het speelplezier van het kind. Met behulp van een teamouder zorgen wij ervoor dat onze trainers extra coaching kunnen krijgen op houding en gedrag, de teamouder maakt tevens bijvoorbeeld was en rijschema's. Hiermee kan de trainer de energie geven aan onze kinderen en minder bezig zijn met bijbehorende randzaken.

Technisch beleid senioren
John Jonker en Gerwin Bos houden zich bezig met het technische beleid van de Senioren Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Mocht u nog overige vragen voor de TC hebben, neem dan gerust contact op via het formulier op deze website.