Met de Kangoeroe Klup wil Wit-Blauw/Green Organics iedere kleuter in Kampen een plek geven waar ze hun eerste stappen bij een sport vereniging kunnen zetten. Een veilige, leuke, vrolijke en uiteraard sportieve plek waar kleuters leren om SAMEN, beter en meer te bewegen. Echt een plek dus voor letterlijk iedere kleuter uit Kampen.

De nadruk ligt bij de Kangoeroe Klup heel duidelijk bij bewegen met uiteraard een kleine knipoog naar korfbal. Dat doen wij heel bewust. Wij vinden namelijk dat kinderen tot +- 6 jaar met zoveel mogelijk verschillende sporten en manieren van bewegen in aanraking moeten komen en niet  in het keurslijf van één bepaalde sport ‘gedrukt’ hoort te worden.

Uiteraard hopen we dat uw kind bij ons en onze sport past en bij ons blijft om daadwerkelijk te gaan korfballen, maar dat uw kind blijft sporten en doet wat hij/zij het leukste vind, vinden we nog belangrijker.

De Kangoeroes krijgen dan ook een zeer gevarieerd programma aan spelletjes en ‘sporten’ aangeboden. Met veel, bijzonder betrokken en enthousiaste trainers (oa een gymdocent en pabo studente) bieden we voor elke kleuter die bij onze Kangoeroe Klup komt de aandacht die hij/zij verdient en nodig heeft.

Vind je het leuk om een kijkje te komen nemen met jou kleuter(s)? Dat kan altijd. Iedere kleuter mag even ‘proeven’ aan de Kangoeroe Klup voordat ze echt lid worden en een eigen super gaaf Kangoeroe shirt krijgen.

  • Wanneer: Elke zaterdagmorgen, muv enkele feest en vakantie dagen.
  • Tijd: 10:15-11:15
  • Waar: Voor- en najaar op het (gras)veld op ons eigen terrein Winterperiode trainen we in de gymzaal van het Almere College.
  • Voor wie: Alle kleuters van Kampen en hun iets oudere of jonger broertjes/zusjes.
  • Door wie: Hilleen de Vries is hoofdtrainer en wordt bijgestaan door een 10-tal trainers en een trainers begeleider.
  • Kosten: € 5,00 per maand.

Je mag altijd ‘zomaar’ komen, maar je kan altijd bellen met Job van Eunen voor meer informatie 06-12718703.