28,15,0,50,1
25,600,60,1,3000,1000,150,2000
90,300,1,50,12,25,50,1,70,12,1,50,1,1,1,2000
0,0,1,0,0,30,10,5,0,0,0,10,0,1
Wit-Blauw GreenOrganics - Dos Kampen
Wit-Blauw GreenOrganics - Dos Kampen
Wit-Blauw GreenOrganics - Antilopen
Wit-Blauw GreenOrganics - Antilopen
De mooiste vereniging van Nederland
De mooiste vereniging van Nederland
Wit-Blauw GreenOrganics - TweeMaal Zes
Wit-Blauw GreenOrganics - TweeMaal Zes

Ook Culion verbindt zich aan Wit-Blauw/Green Organics

Archief
Datum: donderdag 6 June 2019

Culion AdvTrots zijn we weer op de verbintenis welke Culion BV wil aangaan met Wit-Blauw / Green Organics. In de vorm van zilver jubileum sponsor gaan ze onze bloeiende vereniging, in twee jaar tijd gegroeid van 220 naar 269 leden, de komende drie jaar steunen en met de intentie voor een verbintenis voor de lange termijn.

Culion is één van de meest gerenommeerde grootkeuken fabrikanten van Nederland. Toonaangevend in de markt met meer dan 50 jaar ervaring, beleveren wij via een breed dealernetwerk in vele landen van Europa. Met onze eigen roestvaststaal- en interieurbouwproductie zijn wij uniek in onze soort. Wij leveren via onze dealers onder andere aan bedrijfsrestaurants, hotels, restaurants, scholen, scheepvaart, retail, ziekenhuizen, verzorgingstehuizen, pompstations en detailhandel.
 
Waarom sponsor bij Wit Blauw?
Wij willen de vereniging Wit-Blauw graag ondersteunen. Verder hopen we op deze manier meer naamsbekendheid voor onze halffabricaten (industrie producten) te genereren, waarvoor wij voornamelijk regionaal georiënteerd zijn. Tevens willen we bekender worden zodat toekomstig personeel, bijvoorbeeld BBL leerlingen uit de techniek, eerder aan ons denken.
 
In de mix van activiteiten die we voor het vergroten van onze naamsbekendheid organiseren past Wit blauw uitstekend binnen ons beleid. Het enthousiasme in combinatie van prestatiedrang bij Wit Blauw is vergelijkbaar met ons bedrijf. Bij Culion gaan enthousiasme en prestatie hand in hand

Onze vereniging gaat in september 2020 haar 100-jarig bestaan vieren. Een enorme mijlpaal die we niet onopgemerkt voorbij willen laten gaan. Voor het (uit)bouwen en realiseren van een warme, succesvolle vereniging is steun van sponsoren onmisbaar! Ook interesse om een vereniging te faciliteren in een sportieve, veilige en vertrouwde omgeving voor de leden? Laat het weten, wij gaan graag met u in gesprek!

Een zeer laagdrempelige maar niet minder dankbare sponsoring is lid worden van onze Club van 50. Steun de club als lid, ouder of .... voor slechts 50,00 Euro per jaar. Dit bedrag wordt volledig geïnvesteerd ten faveure van de jeugd en de club!

 

 

Alle datums


  • donderdag 6 June 2019

Powered by iCagenda